Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁPRILISI KRÓNIKA

2008.05.08
A Máltai Hórsuz Spirituális Rend az Ankh az Örök Élet Egyháza és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetsége közösen, három adományátadást is tartott áprilisban.
 
 
 
Az első adományátadásra április 3.-án került sor, melynek keretében közel 1 millió forint értékű játék adományt adtunk át Sir Király Csabának, hogy közreműködésével 500 erdélyi gyereknek lehessen összeállítani egy kis ajándékcsomagot.
 
 
 
A második eseményre április 15.-én, délután került sor, ahol megjelentek a Lovagrend részéről Lady Popper Anna és Lady Klézl Marina Dámák.
 
100 db ajándékcsomagot állítottunk össze, közel 330 ezer forint értékben, melyet a Harley Davidson Klub képviselőjének Sir Dobai Attilának adtuk át, hogy a klub rendezvényén azt gyerekeknek kiosszák.
 
 
 
A hónap utolsó adományátadása április 23.-án, Szerzetesrendünk fogadalomtételi ceremóniájának napján, délután volt. Így erre az eseményre a fogadalomtételi ceremónia előtt is forgató Magyar Televíziótól (Vallási Műsorok Főszerkesztősége) is érkezett forgatócsoport.
Az eseményen a Lovagrend részéről megjelent Sir Dévai Kovács Gyula.
 
Az adományátadáson 1 335 000.- (azaz Egymillió-háromszázharmincötezer Ft) értékben játék (többek között többféle matrica fiúknak és lányoknak, szalvéta és gyűjtéséhez szükséges tartódoboz, különféle egyéni, apró játékok, valamint mese VHS kazetták) adományt adtunk át Vác Város Önkormányzatának, dr. Molnár Lajos alpolgármester részére.
 
Vác városának hosszabb időre visszatekintő együttműködése van a Lovagrenddel, hangsúlyozta beszédében az alpolgármester úr, és igaz, az Ankh Egyházzal kialakult együttműködés elég friss, de annál gyümölcsözőbb. Ehhez hasonlóan reményét fejezte ki, hogy Szerzetesrendünkkel is további kölcsönös és eredményes együttműködés alakulhat ki.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.